• (Nederlands)

  Witlof Skincare

  Nieuwsgierig geworden naar mijn behandelingen met deze productlijn? Kom dan snel langs.

 • Unieke en ontspannen behandelingen

  Behandelingen waarbij je écht even alles kunt loslaten.

 • Gezichtsbehandelingen

  Bij deze behandelingen staat ontspanning, rust en huidverbetering centraal.

   

 • Bruidsarrangement

  Met de make-up van Lookx zorg ik ervoor dat jij je op deze speciale dag op je allermooist voelt.

 • (Nederlands)

  Relaxed weekend in Dokkum!

  Ga met ons mee naar een prachtige boerderij in Dokkum. Vrijdagmiddag 12 april tot en met zondagmiddag 14 april 2024. Kijk op mijn pagina arrangementen.

Schoonheidssalon Natuurlijk Zo

Waar je écht tot rust komt

 

Na 17 jaar voor anderen te hebben gewerkt – een sauna, een beautyfarm, een schoonheidssalon en een parfumerie – ben ik 9 jaar geleden voor mezelf begonnen. Ik had het geluk mijn bedrijf op het Monumentale Landgoed Willibrordus te mogen starten.

In deze prachtige werkomgeving geef ik met liefde, passie en veel plezier schoonheidsbehandelingen met een persoonlijk karakter. Ik maak daarbij gebruik van twee kwaliteitsmerken: Weleda en Oolaboo. Deze merken hebben elk hun eigen behandelmethode, maar kennen één voor mij zeer belangrijke overeenkomst: beide merken zijn samengesteld uit ingrediënten op natuurlijke basis.

Met mijn behandeling sta ik voor kwaliteit, beleving en ontspanning. Mijn doel is dat je aan het eind van de sessie volledig tot rust gekomen bent, om met een relaxed gevoel de rest van de dag in te gaan.

 

COVID-19

Om uw en mijn veiligheid en gezondheid te waarborgen werk ik in de salon volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Over de eigenaresse van Natuurijk Zo, Petra Zonneveld

Eigenaresse Petra Oostenrijk weet met haar ruim 20 jaar ervaring in het vak, kwaliteit en ontspanning met elkaar te combineren.

We gaan er vanuit dat de huid het vermogen heeft zichzelf te herstellen. Elke behandeling is erop gericht dit vermogen te stimuleren, dankzij de combinatie van de 100% natuurlijke producten van Weleda en aangepaste massagetechnieken.

Alle behandelingen

Witlof Skincare

(Nederlands) Witlof Skincare heeft een compacte range van 100% natuurlijke en vegan skincare producten met de beste hoogwaardige ingrediënten, die ook nog eens een feest voor de zintuigen zijn.

With love, brengen wij het beste in jou naar buiten.

Lees meer

Cadeaubon

Verras iemand met een mooi verpakte cadeaubon van schoonheidssalon Petra Oostenrijk, zodat de ontvanger zelf kan kiezen voor een behandeling of een product. Een leuk idee voor een verjaardag of feestelijke gelegenheid! Natuurlijk kan ik het pakket per post versturen.

Contact mij!

Afspraak maken?

Wil je zelf een unieke en ontspannen behandeling ervaren?
Vul uw gegevens in en ik neem contact met u op!